Followers

Another Photoshoot LAGI ?! Ameera

DSC_0396bLalalala Salam to all readers… n very afternoon jugak.. X habes dgn khamis lepas punya photoshoot model semalam saya dan rakan saya Ainuddin keluar lagi utk photoshoot model. Motif? blaja2 je.. hehe… kali ni another model gurl yg super cute , dak pjb jgak.. namanya Ameera , info2 lain terpaksa dirahsiakan.. hehehe… so bawah ni some of my capture so enjoy… nak jugak wat photoshoot gini ? just contact saya eh… hehe

DSC_0342bDSC_0388b

DSC_0501bDSC_0492b

p/s: dah cam pic dkt africa dah kan ? haha.. semuanya trial je k… hehe.. so komen2 lah aper yg patut.. pic len ada dlm fb ye… add me Cuha X Hafiz on fb :) overall outing kali ni best jgak sebab model same2 sengal cam photographer.. ops kantoi.. hehe tq to ainuddin ajak akue ye : ) .

10 comments:

  1. memaang cute :D

    meaw tak sabaq kena photoshoot jugak ni :P

    ReplyDelete
  2. single lagi x model tu?


    btw, suka gambr yg last tu

    ReplyDelete
  3. mmg cntik..^_^,caya lah abg apiz:)

    ReplyDelete
  4. lalang2 , cantik snap2 dekat situ :)

    ReplyDelete
  5. nice shoot...hepi gaks being among of u guys ysterday..nway,keep goin keyh..ol da best..^_^

    ReplyDelete
  6. photographer berbakat nih ^_^
    gne lens ape ye?
    boleh kongsi?? =)

    ReplyDelete
  7. nak jadi model jugak .. lalalaala .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...