Followers

Upgrade…

Hee xde pe bende pun yg nak diciterkan ttg upgrade heh.. just nak tiup habuk yg ada sipi2 dua.. dgn kemunculan kembali blog2 lama syok sendiri cam blog ak dan blog2 yg len..ahhaa.. dah sem enam dah pun dan berlalu 3 minggu dalam sem ke enam neyh.. minggu ke 12-15 dah nak berciap utk viscom. duit apetah lagi CONFIRM kena guna banyak kan.. huhu.. hadoi semalam gempak seluruh politeknik jb bila ptptn dah masuk.. huhu akue plak sempat g shopping pastu.. tp ehem ehem ak x guna ag taw duit pt tu.. hehe.. esok nak guna utk bayar muet.. hehe.. lepas tu utk yg tu utk yg ni.. adoyai.. manyak nak kena wat neyh.. huhuhu.. xpelah kan asalkan x guna utk yg lagi teruk dan bukan2 kan.. insyallah… tu je kot update ak utk kali ni.. thanks for reading

image

p/s: harap2 segala yg akue plan dari sem lepas akan berjalan dgn baiknya!

2 comments:

  1. simpan lah duit tu ~ buat beli barang kawin nanti :PP haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...