Followers

Trauma !

Haa baru korang taw akue ader trauma .. nak taw ape yg akue trauma ? huhu … actually ada 2 :

 
1- trauma utk berkawan… kenapa gitu sedangkan akue ni ramai kenalan? ye akur takut utk berkawan kerana takut akan ter”attach” bila terlalu rapat dgn org lain. Lagipown akue ni memang seorang yang peramah mungkin (org kata) maka akue risau untuk berkawan kerana akue x mahu dilukai dalam persahabatan or bergaduh dalam persahabatan. Dan juga bencikan perpisahan.


2- trauma dgn perempuan.. bukan nak menyatakan akue ni gayboy or what. tp perempuan ni sukar nak dijangka kerana x pasal2 kang bf dia tepon and marah2 bila kita kol. so kesimpulan jgn attach dgn sape2 je dlm hidup ni, or hidup ni just be alone. tu yang jugak akue takut dlm hidup ni too be alone.. tp to be alone maybe dapat menutup perasaan daripada segala masalah dan trauma yg dua di atas td .. tq

image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...