Followers

Trauma !

Haa baru korang taw akue ader trauma .. nak taw ape yg akue trauma ? huhu … actually ada 2 :

 
1- trauma utk berkawan… kenapa gitu sedangkan akue ni ramai kenalan? ye akur takut utk berkawan kerana takut akan ter”attach” bila terlalu rapat dgn org lain. Lagipown akue ni memang seorang yang peramah mungkin (org kata) maka akue risau untuk berkawan kerana akue x mahu dilukai dalam persahabatan or bergaduh dalam persahabatan. Dan juga bencikan perpisahan.


2- trauma dgn perempuan.. bukan nak menyatakan akue ni gayboy or what. tp perempuan ni sukar nak dijangka kerana x pasal2 kang bf dia tepon and marah2 bila kita kol. so kesimpulan jgn attach dgn sape2 je dlm hidup ni, or hidup ni just be alone. tu yang jugak akue takut dlm hidup ni too be alone.. tp to be alone maybe dapat menutup perasaan daripada segala masalah dan trauma yg dua di atas td .. tq

image

0 comments:

Outdoor Shooting Dgn Dak2 Fesyen

Yes dak2 junior Diploma Fesyen SEM3 ok.. haha actually diorang suh ainuddin yg shoot utk diorang so akue pun joinlah utk shoot yg mane din x sempat.. kelam-kabut mula2 tp sume berjalan lancar je.. blaja2 experiment dgn cls dan mcm2 jenis fesyen dan baju..  malas nak tulis byk2 so yg di bawah ni je pic yg ak dpt upload.. blaja2 je shoot .. hehe btw tq Wani !
ainDSC_0465DSC_0468DSC_0472fazz

DSC_04912

asilah

2 comments:

KFC Cheezy Zinger Product Shoot

Heheh all of this just experimental je .. jgn sue sy plak ek.. testing2 n blaja2 je nie ..

6 - Copy1 - Copy2 - Copy3 - Copy4 - Copy5 - Copy

0 comments:

Corporate Attire DRG6 Design

Idea by Ainuddin Hata
Re-design by me & others

Web

0 comments:

Upgrade…

Hee xde pe bende pun yg nak diciterkan ttg upgrade heh.. just nak tiup habuk yg ada sipi2 dua.. dgn kemunculan kembali blog2 lama syok sendiri cam blog ak dan blog2 yg len..ahhaa.. dah sem enam dah pun dan berlalu 3 minggu dalam sem ke enam neyh.. minggu ke 12-15 dah nak berciap utk viscom. duit apetah lagi CONFIRM kena guna banyak kan.. huhu.. hadoi semalam gempak seluruh politeknik jb bila ptptn dah masuk.. huhu akue plak sempat g shopping pastu.. tp ehem ehem ak x guna ag taw duit pt tu.. hehe.. esok nak guna utk bayar muet.. hehe.. lepas tu utk yg tu utk yg ni.. adoyai.. manyak nak kena wat neyh.. huhuhu.. xpelah kan asalkan x guna utk yg lagi teruk dan bukan2 kan.. insyallah… tu je kot update ak utk kali ni.. thanks for reading

image

p/s: harap2 segala yg akue plan dari sem lepas akan berjalan dgn baiknya!

2 comments:

Words & sentence for today

“Stop bugging me non-stop or I will remove you from my friend too “

”lu mmg..
bebual lebih~~ “


”Bebual hanjing !!! “


so one word from me …

“sorry for being me”
________________________________________________

0 comments:

Semua dah x boleh dipercayai !

Lalalalala bukan nak cakap everyone dalam dunia hujung jari ni x boleh dipercayai, tp ada segelintir dar mereka memang sedikit pun x boleh dipercayai ! Sebabnya ada sy pernah jumpa org yg didalam dunia on9 adalah seorang yg sgt berbeza dalam dunia nyata. Sebagai contoh ade yg berdakwah dlm facebook tp diluar perangai cam setan. Lagisatu sebagai contoh dalam facebook chat. Anda x kan taw sape yg sedang berchatting dgn anda, lagipown lepas ni akue berjanji xkan percaya lagi pada org online, semuanya propa je. Jgnlah sesekali tertipu dgn memberi nombor telefon pada mereka yang anda x kenal tu. Kalau kenal punn juga mungkin boleh mendatangkan bahaya. Masing2 terdapat syaitan dalam diri masing2 tp semua tu bergantung pada diri sendiri. Wallahualam. so you guys out there please be careful what you post online so maybe boleh gunakan slogan:

“Think first before you post online” dan “Just add people you know”

image

0 comments:

Photo-shoot Superstar 01 . 11Disember2010

fb

Hahah superstar lah sgt, xde ape2 pun. Hahaha seminggu time utk rancang dlm facebook .. hehe .. crew2 yg terlibat memang gempaq dan best. Bolehlah kira puas jugak lah ptg dan malam td.. semua maen cls je .. tp xdelah sehebat anda2 diluar sane.. more pic will be upload after this. So pic ni as introduction ye.. hehe ..tq :)

p/s: masing2 dpt peluang utk jd model ..hehe tq all of you!

1 comments:

Wake up! Wake up!

imageIt early in the morning , I have to wake up from these dream, never late again, be yourself hafiz…
Wake from your dream and show them what really color you are, be yourself and let it in yourself…
Wake up faster to knowledge yourself and become who you are and what your life is for…
Show your truth color and be matured on what you're doing , focus it in, never let it slip…
Show them who you are, no need to hiding again… be yourself don’t give a chance for slipping…
Changes your life to shaping your life… please Hafiz… wake up and see who you are… trust yourself for showing your true color…
Wake up & stay away from those that will let you slip, open your eyes, become who you are ….

0 comments:

Edit2 macam masak2 plak!

Hmm harini x mo cakap byk .. neyh tgk dkt bawah nie ader satu editing manipulation 100% photoshop sy wat, camne sy wat.. panjang citernye tp sume cam masak2 je (top chef) campur2 je bahan sane sini dan voila.. hehe ni yg terlatest edit …

g1

yg bawah ni plak yg lama sket.. tp lebih kurang je dgn yg atas .. komen2 lah ye.. dlm fb pun boleh..hehe tq

certain

2 comments:

Top Chef Season 4 & Spongebob

Sem6 dah pun nak bermula, assignment yg diberi pun x start lagi tp ape2 pun meh check dulu aper akue suke time cuti baru nie … first ialah Top Chef season 4 , ni sume sebab abg akue punya pasal, tp tgk season 4 jelah (Skang dah season 8) dkt diva universal, not bad this rancangan realiti , suke tgk Dale, hehe makanan dier wat sume best. hehe. Hari2 ader citer katun ni (ngalahkan budak2 plak) iaitu Spongebob Squarepants .. hehe meh citer lebih ttg dua program ni ek.

image

Top Chef: Chicago is the fourth season of American reality television series Top Chef and was filmed first in Chicago, Illinois, and concluded in San Juan, Puerto Rico. The season premiered on Bravo on March 12, 2008 and ended on June 11, 2008

image

 

SpongeBob SquarePants (often referred to simply as SpongeBob) is an American animated television series, created by marine biologist and animator Stephen Hillenburg. Much of the series centers on the exploits and adventures of the title character and his various friends in the underwater city "Bikini Bottom". The series' popularity has prompted the release of a media franchise, contributing to its position as Nickelodeon's highest rated show, the most distributed property of MTV Networks, and among Nicktoons' most-watched shows.

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...