Followers

Seminggu Di KL

Salam semua, sorry posting nie lambat sket wat sebab line tenet xde sgt, huhu. Mesti kawan2 fb rindu dkt akue kan? Haha ader ker? FYall Information sem5 akue telah tamat dgn jayanya isnin 8 november lepas, akhirnya lepas jugak tajuk utk major ID akue iaitu Hutan Bandar, hehe. So ptg tu teruslah berangkat pulang, tp x terus pulang ke pahang, tp akue gerak ke KL utk berjumpa one of my FB friend dan sekaligus ader keje sket nak diberi. Huhu. Anyways enjoy setelah seminggu duk KL, dan jumaat tu terus balik ke phg. Antara yg akue wat sepanjang duk kl for this short time ialah:

8NOV ISNIN – Selamat tiba di KL. Terus ke rumah kawan fb tu.
9NOV SELASA – Ke office kawan fb tu, blaja sket2 ttg bisnes, jalan2 sekitar KL, jumpa ainuddin utk dptkan memory DSLR akue & my sweater. Tertinggal plak aritu… cuai benor.. huhu
10NOV RABU – Jalan2 sekita KL lagi, pergi Lowyat plaza utk hantar lens Sigma akue tue utk direpair, huh, awat x tukaq baru je?. huhu. N then jumpa dgn sorang lagi kawan FB n then g tgk wayang : Megamind dtk TS, jalan2 ke Bukit Bintang dan wat some photoshoot dkt sane, segan doe! haha tp ptg tu best!
11NOV KHAMIS – photoshoot Beatiful Moment my fb friend tu punya family shoot (pregnant taw) heheh.. bukan maen mencabar doe.. tp anyway shok jugak shoot tu.. ngeee…
12NOV JUMAAT – Gerak ke pahang
13-27NOV – Berada dkt padang piol dan wat assigment!!!!! lalalalala… c ya .. Owh ye .. lets have a look some of the pic akue shoot sepanjang minggu ni.. ngeee…












3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...