Followers

Outdoor night shooting

Yeah.. mlm td baru abes wat shooting profile shot bersama my sahabat Ainuddin Hata & my senior Abg Amin. So kebanyakannye menggunakan skill lighting dan kawalan kamera oleh Encik Ainuddin, Akue ? Jd model jerk utk malam tu.. hehe.. masing2 merasa jadi model actually, kata profile shot. hehe.. So pada mulanya memang agak hampa tp dgn kefahaman dari segi lighting dan cambahan idea masing2 hasilnya adalah agak memuaskan . Thanks again to ainuddin. link ke blog beliau klik yg ni ye : http://www.ainuddinpk.blogspot.com semua ni blaja2 je , sesambil menambah ilmu, rasanya yg ni last utk sem5 neyh. jumpa lagi di sem depan. bawah ni some of my pic .. thanks to Ainuddin Hata again… puas dan best sgt2! Owh ye klu tgk pic dier agak2 style arabesque dan modelling ..hahaha.. tempat lupa nak citer , iaitu di menara aqabah sebelah kompleks pasir gudang. wink.

DSC_3965 copyDSC_3888DSC_3991DSC_4010DSC_4035

DSC_4040DSC_4049

p/s: haha smart kah akue jadi model tu ? haha.. testing2 je ni bosan2 .. c ya!

2 comments:

  1. smart laa...nanti aku nak jadi model boleh...hua hua hua...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...