Followers

Makin mencabar ?!!

1:32 AM – Friday

Hidup makin mencabar, dan study akue pun semakin mencabar. Sem5 telah pun tamat baru2 nie (rujuk post sebelum ni). So dah nak hampir ke sem baru: SEM 6!! tp semuanya belum starting lagi baru2 ni sudah selesai INTERVIEW utk major module. Akue terpilih utk Identity Corporate Design. Mula2 memang lah happy tp bab proposal memang susah sket. Di tanya dak2 major len semuanya pun xkurang hebatnya, level yg akan dihadapi lepas ni adalah lebih hebat.

Ibarat kita bermain gamelah mula2 dgn level 1 yg senang dan kemudian tak lama lepas tu akan lagi susah dan susah, samelah juga dgn pembelajaran neyh. Huhu. Mesti ader sesiapa diluar sane yg sdg hadapi phd ke ape ke master ke , dan akan berkata baru level ni dah merungut, hah, akue pedulik aper org nak kata yg penting skang ni blog akue so akue citer jelah ttg my life, korang nak ikut atau x , ader akue kesah. Ops hot disitu , harap patik diampunkan. So akue dgn proposal nye sangkut dan tak sehebat org len, makan akue kena stay lagi utk wat research proposal. Segala plan yg akue rancang lama dah x menjadi. Tp thanks sgt2 dkt kawan2 yg byk beri dorongan pada akue . so hope so I got the best title (proposal) for the major utk isnin ni!! insyallah…


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...