Followers

My name muhammad hafiz

Assalamualaikum to all my blog reader(s) ader ke? humm actually ni post nak update sket ttg my latest progress sem 5 dlm mengejar diploma rekabentuk grafik yg sudah hampir melabuhkan tirainya, baru ptg td dgn kelam-kabutnya baru selesai menghantar assignment final advert.

Yang x bestnya baru2 ni juga akue ditimpa musibah iaitu my laptop acer 4530 kesayanganku wat hal. Ape salah akue ntah. Huhu Yg menyedihkan my hardisk yg terkandung file2 160gb yg akue lum backup tidak pasti lagi boleh diselamatkan atau tak. So penyelesaiannye skang iaitu beli hardisk baru dan dijadikan sbg hardisk real utk my lappy. huhu nak nanges!!! T_T Thanks to you'all yg sudi tolong & mendengar kisah ak ketika ini especially encik ainuddin hata . Tak lupa juga utk kawan2 fb yg rajin memberi kan komen2 yg membina semua tu amat dihargai. Hope everything's ok dan kembali kepada sediakala pasneyh.. amin..

Yeah, back to my title, perkenalan kembali dgn blogger neyh. My name Muhammad Hafiz or nick name Cuha X Hafiz, klu ader sesape xnak taw, ader akue kesah? haha.. Akue ank bongsu dr 8orang adik beradik. so memang manja sket lah.. haha. Akue berasal dr jerantut, pahang. Dan skang menetap dkt jb coz study dkt sini. POLITECHNIC JB je.. tinggal lagi satu sem je. Akue memang sorang yg suka berkawan dan x kesah lah sesape. Ramai yg tanya apa maksud cuha x tu kan. Cu bermaksud bong(su) dan ha come from (ha)fiz, Dan hidup sebuah perkongsian ni lah blog sulung ak yg menceritakan tentang suka duka akue. Terpulang dkt korang nak baca atau tak yg penting ini luahan dari akue.. hehe .. so happy always walaupun dalam merana. ^_~ . to know more about me add me fb nar90_x@yahoo.com

2 comments:

  1. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    Sila Lawat Kami kembali
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    Bro kucing itewww jantan ke ape tewwww

    ReplyDelete
  2. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    Sila Lawat Kami kembali
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. woooo kucing itewwww ade lagi leee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...