Followers

Event : Sukan JRKV 2010

DSC_0159b Belalu lah sudah ramadhan sukan jrkv 2010 yg dihandle oleh team event management DRG5A. Tepukan kepada semua ajk dan anyone yg terlibat secara langsung atau tidak langsung. “Plap,plap,plap,plap” (sound fx tepuk tangan) wahahha. Event ni segalanya berjalan agak lancar walaupun pada awalnye agak kucar-kacir dgn kehadiran peserta dan penonton yg kurang, walau ape2 pun segalanya meriah especially time sukaneka, seronok gler. Thanks to yg menyertai! So malas nak citer panjang2 lgpown korang bukan bace pun an.. hehe… so enjoy lah some pic yg time event tu yg akue dpt shoot. c ya salam.

1

2 3                                         game kerusi hamurrabbi

4                                             sukaneka yg best!

5
                                                wajah2 akak2 DRG5A
 6
                                   birthday surprise for Fatil Firdaus

64692_1295940417330_1794939630_576165_5672740_n

                                         team event management DRG5A

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...