Followers

Chaosy & the VISCOM 11

Yeah td baru je tamat satu lagi modul. nanti akue update ag ttg tu bile semua dah habes… memang kelam-kabut jugak lah nak menyetelkan sume tu tp alhamdullillah selesai jugak owh ye sebelum terlepas pandang , semua sem5 jrkv diwajibkan utk handle event VISCOM SHOW 11 baru2 ni dan semuanya berjalan-lancar. Memang best dan inspired jugaklah event ni.. tahniah kepada penerima2 anugerah. Agaknya akue bleh dpt jgak x anugerah2 camtu? insyallah… ok malas nak borak byk so enjoy je lah candid dan scene shot from the event…salam


pg1 antara wajah2 ajk2 crew DRG5A


pg2 antara booth2 participant viscom11

pg3 antara wajah2 candid #01


pg4 antara wajah2 candid peserta dan penonton #02


pg5 tahniah kepada penerima2 anugerah


pg6

antara booth2 favourite akue .. booth stevia (CID) abg nazirul & booth fipper (ADVERT) abg farhan lee…

hah tu je kot yg akue dpt kongsi… to sesape yg nak pic original bleh contact akue di 0177441812 – hafiz… salam.. ^_^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...