Followers

Aper akue nak wat neyh ??!!





Huhuhuh sebelum start akue nak nanges jap.. huhu actually dah berapa hari akue camni.. x taw dah nak watpe .. assignment bertimbun tp akue just ignored jer “diorang” sebab akue dah buntu dah nak kick up nak wat. semua2 tu.. sebab ape ? hmm maybe akue lebih memikirkan hal len yg jauh kedepan berbanding dgn bende didepan mata neyh. so segalanya x menentu.. huhu nak wat camner ek.. hmm.. this is update latest keje dan progress yg telah wat:







1- advertising –group final assignment (submit by 22oct) tp akue lg x taw nak wat camne dah, dan ntah lah x taw nak cakap pe..huhu
2- bi4technical purpose –final group & individual presentation – x tahu camne nak kick-up wat, memang senang klu wat dlm video tp… huhu
3- e-publishing –final individual assignment (submit by 22oct) – kena carik magazine dan redesign layout?
4- motion -final individual assignment (submit & assess by 23oct ? ) –70% progress je baru



Hmm, n then akan ada final interview utk major samada amek Identity Corporate atau Advertising atau tidak mungkin Illustration. hmm seksa jugak sem5 ni lebih2 lagi sem pendek. Argh klu x tahan bleh jadi giler camnie.. huhu… so hopefully lah semuanya berjalan lancar dan tiada masalah.. isyallah.

1 comment:

  1. hahaha.gelak jht*
    byk nye keje..
    tape2.buat slow2..buat satu2..xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...