Followers

Watercolor + drybrush edit !

hahah pedulik aper akue korang dah tahu teknik neyh?. hehe… sesaje je akue masuk dlm blog ni…korang jeles? ader akue kesah… hmm so dibawah ni some of my latest editing (Watercolor + drybrush editing) so “maybe” nampak mcm lukisan minyak or watercolor sikit kot tp semuany guna skill dlm photoshop.. antara yg digunakan dlm teknik editing nie ialah : smart blur, dry media brush, filter:stylize:glowing edges, inverting color, desaturate. All pic bawah ader pic yg akue dan ader just guna wallpaper utk apply th effect so komen2 lah ye… ader ke ??

DSC_0542 watercolor art` watercolor art2 watercolor art3 watercolor art4 watercolor art5

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...