Followers

Salam Aidilfitri 1431H

image 
S
alam kepada semua, harapnya masih sempat utk mengucapkan salam aidilfitri dan memohon maaf zahir batin dan sudi berkunjung ke blog hamba yg tidak seberapa ini. Sorrylah kepada kamu semua kerana lama tidak mengupdate kerana teramat2 bz dgn tugasans.
                 Tp persoalannya ader kah yg bace? Akue taw sapelah akue dan ape jer ader pada blog akue yg x seberapani… T_T.. Post ni pun di publish pada time kuliah. Sempurna juga cuti mid-sem sem ni. Dan mungkin cabaran yg lebih ketara akan datang menyusul ..
11                                    [ sesi main mercun sampai lebam ]

Ramadhan 1431h -
Alhamdullillah segalanya berjaya ditempuh dgn penuh tabah dan cekal walaupun just berkesempatan tak sampai 7 hari berpuasa di rumah (kg) dan thanks kepada semua yg sudi berbuka puasa bersama2 time sebelum cuti mid-sem dan paling tak dilupa my friend si Zaid yg rajin kejut akue bangun sahur. TQ.

1 Syawal -
Jatuh pada hari jumaat. Risau mengingatkan semakin byk hari2 penting jatuh pada hari jumaat huhu. Tp semua tu ketentuan ALLAH kita harus redha sahaja… Harinie bangun dgn agak awallah jugak n then bersiap dgn baju raya baru ku (rujuk post BPMALL) utk solat sunat jumaat.

                     Selepas tu ape lagi sesi bersalam2 ..yg segan nye akue yg dah berumur 20 tahun . still dpt duet raya. thanks yg memberi. hihi :P… next. time for group photo tp hanya shoot sket je sebab x semua ada dan bukan semua yg mahu bergambar tp nak wat camne apabila waktu begini tidak mahu dijadikan sebagai kenangan…sebelah pagitu tak pergi mane2 n then terus ke masjid sekali lagi utk solat jumaat pulak.

                    Dlm ptg sket baru gerak ke rumah sahabat sebelah umah … sesambil bawak gurl2 anak buah ku.. hehe… ptg nye rehat saje sambil maen game sedas dua.. tp paling byk pada harini ialah makan, makan dan makan sambil berfb secara free menggunakan opera mini.. heheh… so bawah ni some of the pic yg x sehebat pic anda diluar sana yg more professional dalam photography dan ini semuanya adalah atas niat sebagai kenangan dan bukan utk bermegah2 . Alhamdullillah semuanya sihat wallafiat … so tgk2lah some of the pic of my family…

image                            [sesi salam bersalaman dan mengutip duit raya ]

7                                          [me and my lovely mother]

5          [wargh, ramai gler anak sedara ku.. ni pun ader yg x masuk ag neyh]
DSC_0413           [akue dgn anak sedara ku yg paling tua, yg bawah tu adam @ amin ]

p/s: tu je serba sedikit ttg raya ku tahun ini , tak meriah dan x malap sgt, sederhana je kot.tp raya kedua di jengka 8 paling best! ape yg best? tp sabtu 18sept dah gerak ke jb semula.. huhu… GAME Xbox360 ALAN WAKE pun belum habes maen lagi… assignment? ntahla … hahahha lalalala. . k c ya again …assalam…

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...