Followers

Raya di JRKV 30sept

rayajrkv Ops actually plus dgn sambutan merdeka , semuanya dihandle oleh DRG5B and DFP5 . Harinie memang meriah .. kehulu-kehilir akue bawak dslr akue tue.. haha so mcm2 lah pic yg dpt di tangkap oleh akue some of them (picture tell more story):


a1 a2 a3 a4
p/s: actually byk lg pic nak masuk tp wat masa ni sket jerw kot dulu hehhe.. lgpown bukan lawo cam pic korang pun… huhu.. c ya salam..

1 comments:

Special package from ainuddin.com

Assalamualaikum..

This Package open specially for region Johor, Melaka, N9, KL and Selangor..

No transportation charges!
No lodging charges!
Special offer with two photographer!
Don’t waste your time, pick up your phone and call this number for reservation
014-2362029 / 013-7038768

YOU WILL NEVER BE REGRET!!!!

promotion shooting rgb3

Package RM 3100

You will get  :
- indoor and outdoor shooting
-unlimited images capture
-1 copy of DVD images
- Crystal album 10x30 inch
- 200 pcs selected images printed in 4R size
- 2 sticky album
- 1 pcs of 10x15 inch golden frame picture
- 1 mystery item

0 comments:

Watercolor + drybrush edit !

hahah pedulik aper akue korang dah tahu teknik neyh?. hehe… sesaje je akue masuk dlm blog ni…korang jeles? ader akue kesah… hmm so dibawah ni some of my latest editing (Watercolor + drybrush editing) so “maybe” nampak mcm lukisan minyak or watercolor sikit kot tp semuany guna skill dlm photoshop.. antara yg digunakan dlm teknik editing nie ialah : smart blur, dry media brush, filter:stylize:glowing edges, inverting color, desaturate. All pic bawah ader pic yg akue dan ader just guna wallpaper utk apply th effect so komen2 lah ye… ader ke ??

DSC_0542 watercolor art` watercolor art2 watercolor art3 watercolor art4 watercolor art5

1 comments:

Salam Aidilfitri 1431H

image 
S
alam kepada semua, harapnya masih sempat utk mengucapkan salam aidilfitri dan memohon maaf zahir batin dan sudi berkunjung ke blog hamba yg tidak seberapa ini. Sorrylah kepada kamu semua kerana lama tidak mengupdate kerana teramat2 bz dgn tugasans.
                 Tp persoalannya ader kah yg bace? Akue taw sapelah akue dan ape jer ader pada blog akue yg x seberapani… T_T.. Post ni pun di publish pada time kuliah. Sempurna juga cuti mid-sem sem ni. Dan mungkin cabaran yg lebih ketara akan datang menyusul ..
11                                    [ sesi main mercun sampai lebam ]

Ramadhan 1431h -
Alhamdullillah segalanya berjaya ditempuh dgn penuh tabah dan cekal walaupun just berkesempatan tak sampai 7 hari berpuasa di rumah (kg) dan thanks kepada semua yg sudi berbuka puasa bersama2 time sebelum cuti mid-sem dan paling tak dilupa my friend si Zaid yg rajin kejut akue bangun sahur. TQ.

1 Syawal -
Jatuh pada hari jumaat. Risau mengingatkan semakin byk hari2 penting jatuh pada hari jumaat huhu. Tp semua tu ketentuan ALLAH kita harus redha sahaja… Harinie bangun dgn agak awallah jugak n then bersiap dgn baju raya baru ku (rujuk post BPMALL) utk solat sunat jumaat.

                     Selepas tu ape lagi sesi bersalam2 ..yg segan nye akue yg dah berumur 20 tahun . still dpt duet raya. thanks yg memberi. hihi :P… next. time for group photo tp hanya shoot sket je sebab x semua ada dan bukan semua yg mahu bergambar tp nak wat camne apabila waktu begini tidak mahu dijadikan sebagai kenangan…sebelah pagitu tak pergi mane2 n then terus ke masjid sekali lagi utk solat jumaat pulak.

                    Dlm ptg sket baru gerak ke rumah sahabat sebelah umah … sesambil bawak gurl2 anak buah ku.. hehe… ptg nye rehat saje sambil maen game sedas dua.. tp paling byk pada harini ialah makan, makan dan makan sambil berfb secara free menggunakan opera mini.. heheh… so bawah ni some of the pic yg x sehebat pic anda diluar sana yg more professional dalam photography dan ini semuanya adalah atas niat sebagai kenangan dan bukan utk bermegah2 . Alhamdullillah semuanya sihat wallafiat … so tgk2lah some of the pic of my family…

image                            [sesi salam bersalaman dan mengutip duit raya ]

7                                          [me and my lovely mother]

5          [wargh, ramai gler anak sedara ku.. ni pun ader yg x masuk ag neyh]
DSC_0413           [akue dgn anak sedara ku yg paling tua, yg bawah tu adam @ amin ]

p/s: tu je serba sedikit ttg raya ku tahun ini , tak meriah dan x malap sgt, sederhana je kot.tp raya kedua di jengka 8 paling best! ape yg best? tp sabtu 18sept dah gerak ke jb semula.. huhu… GAME Xbox360 ALAN WAKE pun belum habes maen lagi… assignment? ntahla … hahahha lalalala. . k c ya again …assalam…

1 comments:

Salam Aidilfitri !!!

raya p/s: salam aidilfitri buat semua… sorry la klu lepas ni x online sebab duk dkt kg .. huhu ..tp insyallah akan mobile je… atas tu bleh dijadikan wallpaper just klik to enlarge… salam harap ampun maaf zahir batin kepada semua yg mengenali diri ini…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...