Followers

Di samping ramadhan..

18082010

Wargh.. dah nak sampai cuti mid-sem dah upernye x sabo nak balik phg, nak duk umah men game lalalal, n then berbuke dgn family terchenta. Skang ni bulan ramadhan, alhamdullillah dah genap seminggu berpuasa pasni lg 3 minggu…waaa.. tp best sgt!


Yg x tahan nye this month memang byk deadline kena kejar , cam2 hal penting kena wat cam interview utk l.i… adui aperlah nasib akue next week (isnin)… atas tu pic akue pagi td sebelum g kelas, arini kelas b.i n then motion grafik. ptg td ASSESSMENT utk task 2 motion ..naseb bek lepas .. lega jgak larh rasanya wlupun kantoi2 sket..huh… lepas2 ni cabaran yg lebih gentir akan diharungi, harap2 semuanye lepas…. amin

p/s: new pic ? hehe lum lg … pas raya insyaallah… huh thanks to zaid and others yg kejut akue sahur… naseb bek x miss lg sahur ..walaupun sahur makan roti dgn jem aje…haha… tp naseb bek tahan.. miss gym.. huh lama x g … lepas raya ni masuk balek.. insyallah…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...