Followers

Update

currently listening to Justin Bieber – Somebody to love

DSC_0326

Argh ketepikan assignment nak update blog yg dah nak berabuk dgn gambar posing sebelum nie…hoho this is my update..klu korang nak taw la ..yg xnak taw korang bukak blog ak watpe..huhu…tp klu rajin bce je…sesaje nak citer.

1st, kelas dah tukar tempat iaitu di D3 kelas tu mungkin lebih besar dr seblum ni, n then ader geng class mate baru iaitu bro2 dan akak2 dari DRG5B so memang ramai jgak ar bile dicampurkan…huhu 2nd, x lama lg ader interview utk markah l.i . report log ak x taw la xde wat progress pun..harap2 lambat lahye interview tu… hehe… Next, akue duk umah sewa yg sama tp xdelah semeriah sebelum nie tp bolehla…hmm, sem depan tak tahu lagi nasib camne… yg best ader wi-fi…shhh…ehhe

Next this sem ader byk module yg agak2 menarik dan satu modul terbaru iaitu motion graphic yg amat menarik minat ak. tp kelasnya x de start pun lg ..huhu…tp this 2 week memang byk keje cam research, sketches dan len-len tu pun baru awal sem ..ntahler kalau sepanjang sem nie camne…tp yg best sem ni byk muka2 baru dkt jrkv ….haha… ok tu je sket2 update ak …nak sambung wat keje nie …tata…. assalam ..

p/s : sesape nak g outing / shooting dgn akue jom ar…. transport support k…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...