Followers

Plan akue this weekend

Hmm harinie i woke up early but terus online ..haha ..tgk blog org bodoh if there have any reply on her cbox… n then igt arini nak kemas kini blek aper task2 yg aku kena wat, n then maybe jap ag gigih kumpul maklumat n terus wat assignment yg mana2 agak2 x siap. selesai kan dlm masa yg pts , n then klu jd .. abg amin n ainuddin ajak g gym terdekat ptg nie..men sekejap je.mlm rehat n klu larat lg wat lah assignment smpai siap.. hmm esok plak plan nak g pcfair dkt persada…kamera ku mestilah xkna dilupakan…klu sempat shoot sne..hehe..dkt pcfair nak beli ape ? ntahlar ,, beli pendrive aje n dvd-r kot… letih dah asyik meminjam pendrive si jemi tu je bile nak print…taget nak beli 4 gb je…wahaha… insyallah semua yg dirancang harap menjadi.. tp kita merancang hanya dier yg menentukannya…salam..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...