Followers

Pagi ini …

Wah, gud morning y’all … ye pagi2 akue bangun harinie terus ak update blog sambil bertemankan lagu2 dari album nakal by aliff satar… hehe . Bangun memang lewat nie, malam td barulah ader masa nak tgk movie dgn housemate ak movie citer “THE CRAZIES”

The.Crazies.2010.BDRip.XviD-SAiNTS  hmm, so agak best dan menakutkan lah jgak citer walaupun the ending nye x berapa paham. Cam citer zombie jgak, mengisahkan satu kapal terbang yg membawa virus (senjata biologi) utk di incenerate tp telah terjatuh di dalam sungai yg menjadi sumber air penduduk di situ. Semua yg menggunakan air itu akan dijangkiti dan menjadi the crazies, pemikiran tidak waras dan bertindak utk membunuh cam zombie jgak ar… penuh thriller dan agak seram jgak ar… so layan moh…


Pagi ini akue berancang utk kemas bilik (bersepah siot) , hantar baju2 ku g dobi (kenapalah baju nie tak boleh g ke dobi sendiri ) n then sambung wat research dan checklist sket2. my lappy pun kena jgak service (kemas kini) dah kang dah x cukup ruang plak nak wat assignment…huhu… n selebihnya on9 ar aper lg..wakaka…k tq salamz.!

1 comment:

  1. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...