Followers

Outdoor Shooting :Pelabuhan Kong Kong

Ya sebut betul2 pelabuhan kong kong taw bukan pelabuhan kingkong or lelain taw .. n juga bukan pelabuhan klang k ..  hehe .. gurau je ..cam2 hal terjadi sebelum jadi nak g nie..so sorry to yg x dpt ikut. len kali g lagi k.. n pun outdoor shooting sesaje je nak menghabiskan shutter count wakaka…lgpun bosan kan …  antara yg terlibat ialah :

Akue : main photographer n blaja sambil mengajar 
Farah : model aka pengangkut barang kaki bising wakaka jgn mare
Noris : second photographer dan model jgak
Linda : model aka tukang posing…

        Next, kami bertolak dari jalan intan pkul 445ptg n then sampai kepelabuhan lebih kurang pkul 5lebih… jauh jgak ar tempat tu.. naseb bek RM10 je.. n then sesampai jer terus shoot sampai lah ke senja…lastly makan malam next terus balik ke rumah, sekali silap penumpang lah bro tue..haha …tp ptg tu memang penat tp enjoy gler! tq all ! ..so tgk2 lah some pic yg ak dpt ptg tu ye:

1 2 3 4 5 6 7


p/s : langit x dpt yg biru ar time nie huhu… xde lah superb cam photographer laen sy ni sdg belajar..hehe. hmm so sesape nak shooting dgn akue jom ar tp tu pun klu ak free. k cya

4 comments:

  1. waa...ak aku ske pix2 cmnie...santai..sempoi..model cumey..pndi k0 cri...sesuai ngn p0t..gud2

    ReplyDelete
  2. ni first shoot jejalan dan sesaje je kot...

    ReplyDelete
  3. pe p0n terbaek k0t..hehehe n m0del yg free hair p0n terbaek...aku suke...hihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...