Followers

Hari semalam

Hahaha semalam jumaat yg membosankan dan menyerabutkan otak. nape ak cakap camtu ? ni koz pagi td kuar2 umah je mendung gler dkt belah barat daya :P so igt2 hujan lambat lg kot or dkt tempat lain… almaklumlah cuaca dkt jb ni pelik sket..so ketika kaki menjejak ke trafik light dpn PJB td hujan setitis dua titis di rasai…. “adui, ak dah lah xde payung ni.. huhu ko gler lelaki ade payung? x macho ar… “ :P .. so akue terus mengigihkan kaki ke pjb.
              Agak2 dah separuh tu, hujan lalu turun makin lama makin lebat! perjalanan jauh lg sekurang2 nye lapan depa kot… haha… so argh hujan makin lebat so bsah lah kuyup akue ni…harap2 x demam ar pasni .. kesian ke? haha.. sesampai tu berteduh lah di stand sebelah pondok jaga. lama jgak ar sempat ber3g video kol dgn ekin.
               Agak2 dah reda sket tu. Paksalah diri ke jrkv jgak n then terserempak edmund dan kwan2 len pastu terus gerak ke kelas .. lec. xde pun so sempat ar kering2 kan baju … n then lama2 tu semakin ramai dtg lastly lecture advert pun sampai so sempat2 lah proceed work ke semi-comp…next kelas xde plak tp bengang2 jgak ar ader org sesuka nak marah2 . cam **** . Next lepak bilik asrama redha .. tq redha n min. men game n tgk2 spontan jap… tghari tu pergi lah ke masjid…x kan x g kot..huhu… ptg… kelas e-pub naseb bek dah proceed ke final… haha keje din plak.. senang jerkan din..mlm plak pikir ttg plan utk esok n men fb je…… hehe.. esok x tahu plak nak wat … dah ader plan tp rahsia… lallalala… mmm watpe ak citer kan nie ek? lallalala.. haha .. nite

2 comments:

  1. spontan??hahahahahaha lawak gler...

    ReplyDelete
  2. kahkahkah... statement paling taboleh bla.. "ko gler lelaki ade payung? x macho ar"

    gedik jugak cuhax nih..muahahahaa... but ok wat klw lelaki gne payung.. ayu (@_@) kakakaka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...