Followers

2 weeks

Fuh tamat jugak arinie 2 weeks di sem5 di polijb… baru 2 minggu dah susah dah.. kewangan pun problem walaupun ptptn dah masuk, dak grafik memang camtu kena pakai duet byk ! huhu. so just bare it..huhu…so kebosanan nie dah tak taw nak watper .. on9 24/7 so byklah movie dah download… hehe.. tp tgh jugak memikirkan ttg interview nanti huhu. dahlah buku log akue kantoi.. n then next week kena menyelesaikan lg some assigment yg bertimbun…cam motion graphic n others kena presentation…  xde pe idea sgt nak diceritakan so ha’ah camtu ah…nanti ader idea akue update lg ek……tq bye assalam… so bored….

image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...