Followers

Weekend Yg Dipenuhi

Cam tajuk lagu dari Farina AF8 Hujung Minggu plak kan ? tp yang tue utk berpremis utk bertemu dgn kekasih buahhatinya aku plak just jejalan at this 3 places; MidValley Megamall, BerjayaTimeSquare, and iCityShahAlam.
 
29mei2010:

Ya, harini akue bercadang nak kuar mid tgk wayang Prince Of Persia yg amat blockbusterlah. So dalam pkul 1230 ak bersiap dr rawang utk pergi ke sana. Yg bosannye bukan pergi date dgn sesape pun, just me alone.
Sesampainya di midvalley, ak terus gerak ke GSC cinemas, mak ai ramai gler org, berpusu-pusu, so akue pun join the queue ,memang lama siot. akhirnya dp jgak a ticket M05 hall 1, Prince Of Persia pkul 4 ptg. So sementara tunggu time masuk hall, ak ronda2 larh dulu around mid tue. Dah dkt pkul 4 ak pun masuklah enjoy the movie with a large cup of F&N strawberry n a bbq flavour twisties. Movienya memang larh teramat best tp SPOILER x byk sgt menggunakan power of sand of time tue, berlainan sgt dgn game dgn tajuk yg sama, ader diselitkan cam game assassin creed pulok. So pastu terus balek.

30mei2010

Harini akue jejalan lg tp lewat dlm pkul 230ptg, so at first nek ktm ke titiwangsa n then nek monorel ke imbi, nak ke timesquare. Cam sewel dah ak n din dlm tren2 tue.hehe. Kelakar3. Dkt timesquare kami makan2 n then k amusement park men some of the game sane. N then patah balik ke sentul utk malamnye g outing dkt iCity ShahAlam, jauh jugaklah perjalanan ke sana, sempat terlelap huhu. Sampai dkt iCity kami pun apelagi outinglah shoot sane shoot sini tp agak best jugaklah malam 2 hehe. nanti tgk pic yg diupload k. Dlm pkul 2pg baru sampai rumah n then terus masuk tidor…lalalala cya..salam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...