Followers

Wedding Shoot Nan & Ana

Wedding ni berlangsung selamat 3 hari 11,12,13 jun. Hari pertama shoot oleh akue, jemi n din and abg din hari kedua pun sama but hari ketiga di belah rumah pengantin lelaki abg nan si shoot oleh just akue n din. memang all-out habes sebab ni yg terlast so dkt bawah ader lah some simple best shot of me walaupun x sehebat mana. layan.. c ya all pasni di Hidup Sebuah Perkongsian 3rd Wave me in sem 5 !!! :
 DSC_0145copy

 

 

 

 

 

 




DSC_0362

DSC_0356

 

 

 

 


DSC_0383

DSC_0524 








DSC_0539

DSC_0542

















DSC_1097 DSC_1193







DSC_1215















p/s: actually byk lg pic len yg agak best, ntahle best ke x? terpulang pd korang so setakat ini aje utk sem nie selasa akue dah nak blek phg so x dpt on9 lah, nak fokus wat report final so see ya…salam jumpa next 21jun (my birthday) k… bye….

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...