Followers

L.I ku tamat sudah

Haha sambil2 akue wat posting nie ak tgh tgk filem “My Name Is Khan” ak igt nak cari yg DV9 je tp xde …cambest lah jugak citer nie, ad unsur2 islamic sket, ada Shah Rukh Khan berlakon as a person yg agak tak betul tp genius giler and di samping Kajol..cantek!. Actually ader jgak beli DVD9 len sebab maleh dah tgk dvd singla-layer, nak beli blu-ray tp x byk citer best ada, n then just pasang dkt PS3 dkt kg jer. Sempena dah tamat l.i td ak pun dgn din kuar lah ke area tempat l.i lama (Rampai Businness Park) makan dkt situ n then tersinggah dkt kedai dvd local haha, n then ak terbeli DVD9 X 5kpg : Kingkong, Bridge to Terabitha, Speed Racer n Snake On the plane.. n then satu dvd biasa tajuk My Name Is Khan, semua ak x tgk lg, haha. Nanti dah tgk ak ulas sket ye.

Tamat l.i
Ye akue dah tamat l.i di tempat kedua n pertama harini, berakhir dgn shoot wedding Aznan & Ana di Sg.Choh. Utk wedding nie memang all out td, Penat gler!. So shoot nyer ak masukkan dlm post selepas ini (klu xde means ak x dpt on9 ar tu) tunggu ajer next sem ok…lgpon ak nak layan citer my name is khan dahulu. ok rite rite n nite….hehe…. tq

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...