Followers

Picnic bersama2 Hakim n the gang

(currently listening to You Came to Me by Sami Yusuf)
DSC_0384c

















Salam
, hai, dan isyarat a atas dahi keluar (sign lang (means assalamualaikum) . Haa harinie memang best ar jugak atas kelolaan si hatkim dan rakan khas, akue di ajak utk sertai diorang picnic di sungai berdekatan dgn Taman Negeri Selangor. Actually cam2 akue dah rancang utk wat this weekend tp yg nie akue follow-up dulu. So start pagi tue akue gerak dr wangsamaju – masjid jamek & masjid jamek – pandan jaya.
           Lepas tue standby dkt umah hakim. Trip kali nie disertai seramai 9 org, dah x kesah normal or not. Ader Hatkim, Kelvin, Aizat, Johnsyan, Aziim dan juga disertai 3 org yg akue first time jumpa iaitu Rozaini, Fakhrul (boleh bercakap n mendengar sikit2 (sama cam redha) , & Nazri (juga boleh bercakap). Naseb bek si Hakim, Fakhrul n Nazri nie separa pekak. Boleh juga translate utk akue klu susah. Tp mintak tolong dkt Aizat pun senang jgak hehe . But thanks to all them. So ptg tue memang enjoy habes, yg x bestnyer satue jer, akue rasa rugi plak x bawak pakaian spare hu3. Tp akue tetap jugak mandi dlm sungai tue… memang best, saper yg x ikut memang rugi. Pastue makan2 bbq sket, memang sedap. Aizat lah yg tukang kipas nyer..hehe. Lepas dah habes makan2 semua terjun dlm sungai, buat aper lagi mandi sambil berenang ke sana ke mari. Lastly balek ke rumah . sekali lagi thanks to aizat, aziim n fakhrul yg antar akue sampai ke flat . Thanks you all! Len kali ajak lagi taw. See the pics: (let it tell more story)

pg1 pg2 pg3 pg4
pg5

pg6

pg7

DSC_0336

p/s: sebahagian dr gambar di-shoot oleh akue, aziim n kelvin… lens yg digunakan just 18-55mm (kit lense) and sigma 70-300mm (telephoto) tq. To them yg nak pic gtaw akue dkt FB atau cbox ek…

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...