Followers

Perihal ber-sms-ing

Haha bunyik cam best jer .. takut kang tetibe kena tapis plak. hehe skang nak citer tentang budaya ber-sms. Akue pun salah sorang kaki sms jgak selain korang2 dkt luar sana tue. Setakat nie rekod dah beribu-ribu dah msj sending and receive tp kebanyakan akue kena trigger dulu. means akue kena hantar sms dulu baru diorang akan reply, so jarang bebenorlah org mengingati akue ni. huhuhu.
Yerlah lebih2 lagi kalau xde duet (xder kredit) confirm x dibalas nye, yelah kalau akue x send sms aper yg nak dibalas yer dok?. Kol? ye akue klu ader byk kedit memang akue lebih suke kol drpd bersms sebab kol nie lebih sng dpt info dan lebih murah, tp tu pun klu kol akue diangkat, masuk voice mail box, dah kena charge beberapa sen. x ke satu kerugian disitu. Klu akue or sesape kol klu xnak angkat lebih baek sms jer xpun buang ajer handset tue.huh.  
3G video kol pun satu, memang lah handset zaman skang ader yg bleh wat 3g video kol, tp bagi akue semua tu akue gunakan utk berinteraksi dgn pelajar2 pekak bisu, utk orang normal x payah kot. buang masa jer, ader jugak yg dpn video kol sonyap jer, watpo? adui… ni blog sesaje jer nak citer sket ttg dunia teknologi phone yg juga diguna oleh aku jgak.

p/s: sorry ler klu lepas nie akue xder update blog lgpun dkt tempat praktikal ke-dua nie x de online. xpun tunggu jer update blog akue dari sem depan ek..k tata c ya muaah..tq for sape2 yg pernah top-up kan akue ek…hehehe shhhh….

2 comments:

  1. hehe... sms mmg fofular d kalanga rmaja muda mudi nie.. :)

    ReplyDelete
  2. aku kalau cuti2 sem memang jarang gila sms
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...