Followers

First Outing ISO Photography FB Club

(Currently Listening to Susan Wong .ver Killing Me Softly With His Song)

Aha sambil2 xder kerja arinie (Rabu,12Mei2010) akue, din n jemi tergerak hati utk outing di seremban. Tp yg bestnya disertai oleh bro from the facebook yg rajin meng”upload” pic dlm group; Huzai n his friend Fahmi. Tempat pilihan kami klai ini ialah di Lake Garden area berdekatan dgn Stesen KTM n Seremban Parade.
              Kami (akue, jemi n din) tiba disana dlm pkul 430ptg dan disusuli oleh huzai n his friends dlm pkul 530ptg (diorang dr Nilai, first meet) . Sempat lg kami round2 satu Seremban Parade (bukan ader aper pun). Pastue Huzai tiba x lama pastue. Segan plak si Jemi n din nie. Nyampah akue tgk. hhaha. Pastue terus ke Lake Garden tue . Boleh kata luas jugak larh tempat tue lagipon dkt dgn masjid.
              Ptg tue ramai plak org jogging. So kitorang pun aper lagi Din berbekalkan D100 dia, akue n jemi D40 n si Huzai Sony A230 nya. Dan shoot sane, shoot sini. Sambil2 belajar larh jugak. Jemi plak ntah hilang ke mana ntah. Huhu aderlarh jugak shoot group photo tp yg tue dlm kamera din larh. Habes outing tue dlm pkul 9mlm diakhiri dgn minum2. Tp byk jgak dpt belajar ptg tue. Ok tu jer kot. Meh kita tgk plak aper pic2 best yg akue dpt shoot time tue… Setting: Wb : Sunny, ISO:400-800 Shutter: Variable ,Aperture: Variable, Filter :18-55mm Circular poliriser ,70-300mm UV filter. Optimize Image : Vivid

pg1DSC_0716copy DSC_0768 pg3 pg4

P/s: itu ajer pics2 yg cambest kot dpt akue kongsi bersama tp actually  ader sket lg pics tp maleh akue nak masukkan coz x cambest sgt pic waktu malam tue..hehe… hhaha nie first time shoot dgn ahli group ISO photography from facebook tau. Anyway thanks to Huzai n his friend Fahmi yg sudi join. Jemi pun sama, x paksa x mau ikut dier..hahah.. Insyaallah panjang umur jumpa lg. hehe. pic2 len akue uploadkan dlm FB k… so korang joinlah I.S.O. Photography (search dkt Facebook) tp memang agak x puas coz x byk sgt pic…huhu…xper laen kali masih ader. c ya…!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...