Followers

Balek Kampung….part2

Hahaha akhirnya dpt jugak akue sampai ke kg nie, selamat tiba dr titiwangsa pkul 1130 so sampai jer dkt umah lunch pastue terus solat jumaat. Dkt sana adalah jugak ramai my friends (classmates and others). Dkt kl bosan dkt kg nie pun bosan jugak. huhu. Tp sempat men kucing ku Si Putih n plus kucing baru sekor Oren. hehe very2 cute!. Aderlah some shooting sket anak sedara ku yg cute si Nurul Ain dan kucing Oren tu lah yg menjadi model nyer. Hahah
           Selain tu ader jgak bertransfer2 movie dgn my bro n lagu. Yg best maen game God Of War 3 on his PS3. Jgn jeles, hahah. Sampai habes kot maen game tue. Bosan2 lg tgk lah some movie yg latest download n blu-ray version of The Journey To The Centre Of The Earth. Tgk pic ye. N latest akue layan another japanese drama iaitu Mei Chan No Shitshuji (betul ke akue eja  nie?) huhu .Thanks to effi for the drama and others. Selasa ni kembali semula ke KL utk menyelesaikan beberapa quest lagi…

DSC_0037copy                                           Ain n her cat, Oren
 DSC_0064 DSC_0075

image> god of war 3 ps3 (exclusive) 1080p, gameplay memang superb dan ganaz! malam td baru habes.

image  > first time tgk blu-ray “Journey to The Centre Of The Earth” kualiti picture memang superb. tiada tandingan.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...