Followers

# Via Banner cuha-x #

Mari2 dgr satu pembaharuan di blog cuhax.blogspot.com neyh. Segmen nie dikenali sebagai “Via Banner”.
                So nanti dkt tepi belah kiri blog neyh akan diletakkan banner blogger yg akue follow pastue akan diedit chantek2 oleh cuha-x dan akan diletakkan link korang. So sesiapa yg bukak blog cuha-x neyh akan nampak korang nyer banner dkt tepi n then klu diorang suke diorang akan klik banner korang n then automatically ke blog korang. Hehe cam mempromote korang jgak lah nie…  mcm x biase plak. So to any my blogger yg nak akue wat kan banner via cuha-x tue send ar pic/any yg resemblence korang nyer blog. Link n edit akue akan wat kan. ok.

Please e-mail it :
nar90_x@yahoo.com
nar90x@gmail.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...