Followers

There’s Someone

Haa nie nak citer pendek jer aderlah haritu akue ader sorang member dkt myspace (apsal x dkt facebook?, sebab akue x buat facebook lah dol, x hingin kot) ader such criteria lah why akue add dier, x lama tue dier approve so aku comment lah dier supaya add akue nyer ym (utk borak2, kenal2, coz bosan gler jgak time tue) x lama tuh dpt a new message dr dier bertulis camni:

“sure, no problem. but do not just add, and then go idle without words. =)”

so akue layan lah ym dgn dier just for that moments jer. chat lah cam dah kenal lame kan. x berapa lama lepas tu akue tanya satu (dlm ym) just dibalas satu so aper relevan nye dier kata word dlm kurungan diatas tue. So semakin lama semakin menghilang. Adakah akue ader tersilap cakap. Klu ader just gtaw k. Akue ikhlas mau berkwan x kira dgn sesiapa pun….

p/s: tu je kot yg akue nak citer x byk. nanti sambung k…sebelum tue bace ar dulu post2 akue yg sebelumnya .k bye salam =)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...