Followers

New Haircut?! Ok ke?

Haha jumaat baru nie memang bosan dgn g officenyer tetibe disuruh balik, tp memang xder kerje pun pastue g cc, chat2 sket dan ader wat on webcam dkt ym tue, ader dikatanya akue look so sloppy lorh, so malam tu jugak akue g gunting dkt kedai india dkt dlm flat perumahan desa rejang, hasilnya not bad so korang jer judge:

Ni rupa sebelum cut:

16042010

                 shoot betul2 dlm kedai gunting india tu jugak! pasnie akan di cut..

”So you cut atas pendek, bgi layer, depan layer sikit, belakang n tepi kasi slope yer” < dialog akue sebelum rambut2 panjang kesayangan ku hilang..hu3

Rupa betul2 selepas digunting ( x bayar RM8 lg taw!) (masa nie din n jemi dah berasap tunggu dkt luar)


16042010_001
                               ya, itu dia mamat india si penggunting rambut

OK, yg bawah nie plak sesi shoot rambut akue setelah settle mandi malam tue:

image
P/s: tu je kot utk post nie. c ya. Salam….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...