Followers

Main2 Lampu

Lepas je habes jejalan dkt i-city (ader jgak bli some cenderahati, haha) tue ak terus g stesen tren shah alam tp tren lewat pulok dlm pkul 9:15mlm. Din plak dah bising dah dkt umah tue. Sampai je dkt kl central aku g mcd jumpa jemi n then terus ke wangsamaju.
             Sampai2 jer umah rupa-rupanya din tgh memekak lagu Maher Zain aku pun masuk bilik dier terus join. Pastue aku bukak ar my cenderahati berupa mainan budak2 haa…tp berlampu khas utk kamera maniac cam aku n din. ader ar some pic yg ak n din shoot sebelum tidur mlm tue. Nak tgk yg din shoot ader dlm dier punya blog. (xkan dlm blog akue plak kan,haha) Hahah pic yg aku shoot xder lah secantik yg din shoot so tgklah. semua ader  gabungan light trail. ehehe :

p1   p2 p3

p/s: malas tul nak edit so masuk dlm template ajer lah…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...