Followers

I-City

Benda nie dah lama kot ader dkt sini just akue x perasan jer kot, sebenarnya waktu nie aku dah sepatutnya otw ke wangsamaju tp maleh lg balek awal2 so abg aku n his family ajak aku kuar sebelum balik tue.
          Sebelum ke i-city kitorang makan dulu nasik lemak dkt seksyen 7, MEMANG SEDAP GLER! tp agak mahal larh dkt situ. Habis makan ke taman permainan just tgk2 org yg ader dkt sane, ramai jgak jogging dkt situ. Dah nak dkt senja so aku decide akan ke stesen lrt dlm pkul 830mlm. Sempat jgak suh si jemi tunggu ak dkt mcD . Sebelum ke stesen tue akue ke taman ict dkt atas bukit sana tue. Mak ai memang cantik semakin gelap hari makin gelap so korang tgk jer lah some pic yg akue shoot malam tue. no edit k:
pg2 pg3 









pg4pg5 pg6









pg7 pg8 pg9 pg10

1 comment:

  1. aku yg dekat nih xpergi lagi
    ko dah sampai?
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...