Followers

Gelagat kucing

Haha ada dua blog yg first nak citer (photography sket ttg kucing dier) tp fokus ntah kemana ntah, siap akue komen “kucing kiut!” dikatakan aku kaco dkt ruangan cbox dier. Buang yg keruh ambil yg jernih lah beb org nak berkawan tu just accept. Yg blog lg satu my junior mule2 citer lah sket about kucing tp tetibe last2 post pasal baby. alamak .tp whatever it is akue memang suke kucing. Rasanya haritu akue pernah post satu about kucing. yg nie pown lebih kurang sama tp diceduk dr laman web yg tertulis.. layan….:

alam-lain asl jangan-pandang-belakang kucing-isabela kucing-mohon-maaf kucing-sedih kung-fu lapar oh-hai penyambut-tetamu rogol tak-bersalah tilam-empuk tolong-saya ying-and-yang-kittens-black-white-funny-kittens

p/s!: cute sgt so nak wat cmner? DSC_0083

miss my cat above : Putih

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...