Followers

Demi Cinta Akue

DSC_9278blog Wahhhaahha tajuk x bleh blah. Hehe skang mode jiwang2 sket so sesape yg rasa yg nak termuntah tue blah lah wei. Heheh. Actually tajuk ni nak citer sket je (x bleh lebih) tentang my first love. Wargh!!!

          First of all, sorry sesanggat kpd geng2 yg ader msj(sms) akue, tp akue x balas. Bukan sebab ape, sebab malas nak topup je, ye lah lgpon akue klu topup kejap jer habes huhu. 

          Back to teh the story (sorry salah eja,hua hua). Akue pun x tahu nie first love akue atau akue jer yg lebih2 or remaja kata syok sendiri or org tua kata bertepuk sebelah tangan. Haha. Nak dijadikan cerita (memang terjadi pun) akue first time jumpa this girl waktu sem1 (Sesi JULAI’08 PJB) dkt kafeteria asrama. Yg bestnye dak kelas akue (someone) rapat dgn the girl. So dr that time berkirim2 salam. hua hua hua

          So x lama tue bersms-an wlupun akue jarang balas (kowt) xde kedit .ahakz. So sepanjang masa tue kitorang just “best friend” tp kekadang ader jgak jeles-menjeles. Bila berjumpa plak tergelak-gelak + tersengih-sengih kambing segan silu lah sgt. Adakah camtue cinta. Aku pun x tahu. TP first love memang best. Tambah lg, ader jgak kitorang jejalan tp mesti bertiga or ramai2, x mau org anggap len plak. Maklumlah akue bukan cam anak muda zaman sekarang berkepit sana sini. Wah, baik nyer akue! hehe. Yerlah klu berkepit2 n bercouple tue klu x kahwin pe gunanya, lepas tue klu gaduh masuk dlm blog. Hahah (sorry saper yg terkena) akue x cakap korang k. hehe

           Budaya bercouple. Cam style cinta akue just jalan2 klu jumpa tegur borak2. Oh ye satu lg akue x suka lah klu msj hipokrit. Nak msj2 ajerlah. Nak call? No hal. Klu akue ader kedit akue balas or call k. Aduh kemana akue nie. Sem2-3 plak dah start duk umah sewa di Taman Cahaya Masai depan poli, so bila2 nak g kelas jer mesti akue akan lalu depan jabatan dier, harap2 dpt jumpa. Sem1-2 adelah nampak cam rapat sket tp x lebih2 taw. Bukan muhrim. hehe. Soal gaduh?! Rasanya kitorang x pernah kot. (ye ke?)

          Tp sem3 sikit2 dah mula lost contact, sampai akue diberitahu oleh kawan rapatnya sendiri (dak kelas akue yg lain) dia akan bertunang x lama lg. So akue tanya dijwb ye. Tp memang sah perkara tue x wujud langsung. lepas tue tiada bermsj lg. Tp skang akue rasa sgt kehilangannya. Adakah akue masih dihatinya? Atau sudah ada pengganti diriku? Entahlah utk sem4 nie, langsung xder pe2 yg dpt menghubungkan kita, Friendster ? awak dah jarang on? Myspace? awak ader myspace ker? FB? akue xder facebook. Blog nie? dia bce ke? Semuanya ntahler…no phone dier still akue simpan sampai sekarang…aku menunggu, menunggu dan tetap menunggu…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...