Followers

Akue ada facebook?!

Argh cam x percaya jer tajuk nie..
Ye walaupun selamanie akue kata xnak wat facebook tp akhirnya dah wat jgak tp maybe slow2 je kot x sehebat my lovely myspace and this blog jgak.
             Jgn plak korang delete akuenyer myspace n blog link plak, semua tue biarlah akue update jgak.

TAGGED and FRIENSTER
---ntahlah about this 2 social web plak, lg lah dah berabuk sket cam dah bohsan gler, maybe akan ditutupkot x lama lg. So aper pendapat korang? Nie antara pendapat yg akue pernah dpt about this case:

1-“hmm, ko biarkan ajer this account klu bler2 nak update, updatelarh x yah tutup”
2-“betul, samalah dgn aku pun nak tutup jugak dis account sebab dah x aktif sgt lorh, asyik dgn fb & ms jer” tp camner nak delete accoun ha?

SO FACEBOOK
---so korang add ajer lah this my FB account :
            search this “cuha x hafiz”

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...