Followers

Adobe Photoshop CS5

Wargh! geramnye akue biler tgk software adobe photoshop cs yg paling latest nie yakni CS5. Macam2 soklan yg bermain di fikiran akue, akue skang guna CS4, kawan2 akue yg lain maybe ader guna cs4 jgak n some others ada yg still guna CS3.

So aper yg akue nak citerkan sebenarnya. HAHa .me as a maniac in graphic design memang gler dgn app. n software2 yg berkaitan grafik nie. lebih2 lagi bile kuarnya adobe CS5 suite nie. Klu korang nak taw lanjut try search Adobe CS5 dkt any search engine cam youtube utk tgk video yg mem-preview software nie. Memang geram! bler tgk software nie kuar dlm youtube aritue.

CS4. Akue skang memang guna cs4 sebab this software compatible dgn my laptop yg 4gb ram. Tu pun perfomance bleh kata slow jgak, hu3 . X taw lah camner biler cs5 nanti kuar, mampukah laptop ku menampungnyer. Tgk preview software tue memang superb; Adobe Photoshop CS5 . Antara any pic bleh ditambah articulation point cam contoh model dan bila mahu tukar posingnya melalui cs5 kita boleh tukarkan posingnya. Dan cam2 lagilah yg ap cs5 nie bleh wat.. korang research lah sendiri. aku pulak still menunggu n menunggu utk guna cs5 tue .hua hua

image

logo rasmi adobe photoshop cs5

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...