Followers

Sigma 70-300mm DG Macro

Huhu akhirnya aku berjaya jugak membeli zoom lens yg sudah lama akue idamkan. Din ader jugak. Tp akuenya just Sigma 70-300mm DG Macro bukan cam Din nyer AP0 DG. Beza pun maybe sket jer. Naseb bek aku dpt dgn harga yg murah pekedai tu bagi RM680 jer.huhu. Tp………

image

























Sampai jer dkt umah aku try lah lens tue yg peliknya kenapalah xdpt nak focus selaju yg boleh cam Din nyer. Rupe-rupernya CONFIRM lens tue ada fault bile ia x boleh detect focus so mulalah pening kepala ku. Dan dalam otak masa tu just nak g lowyat tu blek dan tukar to another stock. So isnin semalam bila diberi offday oleh boss aku n din n jemi gerak ke kedai tue semula. Pekedai tue try memang betul probs tue still ader so die tukarkan lens tue kepada a new stock. Yg new stock nie naseb baek ok. Fuh lega. Abes tue kitorang g makan jap. Mahal gler makanan dkt lowyat nie, abes makan kitorang terus balek umah. Ader jgak dah try sket guna lense tue dan ini hasilnya (x edit taw!).DSC_0508 DSC_0523

 







DSC_0536

DSC_0507

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...