Followers

Seharian Berjalan part1

Jumaat,12 March 2010 .Fuh, penat betul harini berjalan, duit plak ****. Hehe actually igt harini nak g ker mid-valley n then ditemani oleh one of my myspacer tp dier keje plak harinie ,so dia x dpt dtg. huhu. So hari ni keseorang. Seorang pun tp best sgt harini, habes satu suria klcc tue akue round, naseb bek ader peta,ahakz: 
pg0
pg1
9pg –akue and din bertolak ke stesen putra lrt di wangsamaju. Din hantar RM5  jer coz di nak balik ke ulu yam, Jemi? ntahler…
9??pg-naek lrt wangsamaju –klcc RM2 (apsal aku kesini plak ek, huhu. x jadi plak nak ke mid-valley). Akue bukannya org yg kuat berjalan kesana-sini so klu cuti tue dok umah jer x g mane2 pun, so this is first time ke sini, alang2 l.i dkt kl kan, x g x sah. haha.
10pg-arrive di Suria KLCC, sampai2 top-up dulu, RM10 ramai jgak org, so first2 aku just wandering around x taw nak g mane huhu (actually nak g tgk Alice 3D) so carik ar peta , dan dah jumpa TGV Cinemas terus beli tiket , pergh dpt duk tgh2 sekali, haha RM18. Lepas beli tiket tue akue just wondering around sekalik lg, haha, so ader lah shoot pic sket2 dkt taman dpn suria klcc .tgk pic. masa nie best ader satu group pelancong from afghanistan (cam model) suka sgt take picture so akue amek pic diorang byk2 haha. tgk pic.
11pg… –naek ke TGV semula (awal siot) ,belilaj aper yg patut cam popcorn n air strawberry (mahal gler!) tp kena tunggu 20 minit lg sebab cinema 5 akue lum start, haha (kalut), so 11:30 tepat akue masuk, dpt spek, (2nd time taw 3D selepas Avatar), so x kesah sgtdah dgn spek. haha. Showtime!… 
                                 
alice_in_wonderland
13:30ptg –tamat jgak citer tu lastly, akue bagi 6/10 jer haha pasnie nak tgk How To Train A Dragon 3D atau Prince Of Persia plak. Saper nak ikut. About alice in wonderland in 3D td just boleh tahan jer, ader lah style kelakar sket2 ttg the movie, but lg best in 3D cam real!.haha. perut lapo, tp tahan jer td dlm cinema dah melahap satu popcorn large sorang2 tu pun x habes. hah!
13:45ptg. so bosan jalan sorang2 dlm klcc neyh, so nak hilangkan kebosanan neyh, masuklah petrosains plak RM12. Ader akak cute sorang tolong akue dlm tue. (Sebelum masuk i mean). Bab petrosains bersambung di part lagi satu. Tgk yg tue ek. c ya.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...