Followers

Rindu DRG4

Wah akue actually rindu sgt2 dgn geng2 DRG4: 
 Terkenang2 “Nurul –pakar pidato, Qaiyah –bakal kartunis, Foon –kami xkan lupa kamu, Mieyza –no komen, Eira –cekgu dlm kelas, Min –kelate,kontrol ayu sokmo, Mira –ganaz, Emma –ko mau aper!?, Zeti –baguslah, Fi-chan –korean,cute sgt, Topex –nate mu, Jemi –org aper ? org asli, Kyle –kontrol macho sokmo, Boss –ntah?, FFJ –model gel rambut, Edmund –apek, Akue –…, Din –astaghfirullahalazim, Amer – eh!?, Wan –selambe, Zue –sempoi, Neko –shuffler, Hana –cun ajer, Zati –baguslahX2, Nisya –ustazah dlm kelas, Ajish –???? no komen ???, Redha –1989!”

”ayat yg dekat sebelah nama tu bukan ader maksud pun, just nak wat teringatkan dkt korang jer” rindu sgt, apsal lambat sgt sem4 nie nak habes?!….


”Walaupun sebahagian dari diorang x rapat sgt dgn akue, huhu. tp kawan tetap kawan. Just yg ader skarang dgn akue just jemi n din. harap korang pun masih igt dkt kitorang. Wat masa nie kita semua just boleh share update masing2 just melalui blog, fb (aku xder), and myspace. So dptlah juga ikut perkembangan korang, suka duke hidup korang, cam2 citer dgrnya ader yg dah kaya, drpd normal jadi pekak, dibuli sewaktu l.i, bosan dgn l.i dan cam2 lagilah. Rindu sgt dkt korang semua, xpe just tinggal 3 bulan je lagi dan semua penyeksaan kita (seksa ke) akan berakhir. Jumpa Sem5 n So gud luck!…n jgn lupa wat report l.i harian n report final.”

p/s: sebahagian link diorang ader dkt sebelah blog nie, layarilah blog diorang yer….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...