Followers

Putrajaya Outing (Lagi?!)

Haha cam pernah dgr tajuk nie. hehe sebenarnya yg nie kali kedua akue and din gerak ke putrajaya utk outing. Yg lepas dgn akak ieda dr UTM skudai tp yg nie dgn akak nad and akak hana (model) haha dr UKM.

         Actually nak shoot sunset and ptg haritu tp x kesempatan sebab hujan so dlm senja tue kitorang g lah makan dulu dkt precint 9. mamak.
Igt harini nak ajak cik/akak nana from PJB tp x kesampai plak. huhu. xpe lain kali ader masa g lah ye. hehe

         So lepas makan malam/petang tue kitorang ke Masjid Besi (katanya) utk solat maghrib. besar tul masjid tue siap ader escalator. Di samping outing aku and din sempat wat dokumentari sajer2 dlm masjid tue. hehe. org tgk pelik je..haha.

           Habes solat kitorang terus outing and shooting around the masjid besi n jambatan wawasan (betul ke?) ntahler. Jauh jgak kitorang jalan malam tue.

           Next, kitorang gerak ke tgh2 diantara jambatan bercahaya dan x bercahaya so jauh sketlah dr masjid besi. besar betul jambatan tue tgk pic. Len2 ader jgak try shoot light trail bentuk bunga ader tp x best sgtlah(1&2).haha.

              Sebelum balik kitorang gerak plak ke jambatan yg agak dkt dgn Masjid putrajaya dr situ dpt shoot jambatan warisan n masjid putrajaya. 

              Sambil2 tue ader jgak dipraktikan special effect shoot. ahakz! last sekali akak berdua yg ikut td dah nampak sgt penat so marilah pulang ke UKM hantar diorang balik, sekali kitorang ikut jalan jauh lastly sampai jgak ke UKM. Sempat transfer gambar, n tgk blog2 org. hehe.

Din dah penat gler, so dlm pkul 2 kitorang (akue and din) gerak balik ke Desa Rejang, dlm pkul 330pg kut sampai sana. Fuh penat gler, 2 harinie, fuh!…tp enjoy. TQ din n semua, lain kali outing lg!. c ya , next episode . Event desa rejang…

page page1


page2  1-pemecahan molekul akak hana (ape aku merepek neyh?)
page3 1-aper di belakang ainuddin tue? alamak! 2-akak hana si model 3-x sangka din pun boleh posing jgak! 5-din “baek punya!”page5 page4

p/s: huhu sorry pic ku xderlah secantik mner, tp asalkan boleh ajer kot..still in learning.hah.. so enjoy! peace!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...