Followers

Pasaraya T***o Bergurau

Baru2 nie ak pergi ke tesco shah alam bersama dgn abg2 ku dan familynya. TP yg paling kelakar nya dkt sana apabila aku perasan ader kejadian pelik berlaku (ntah saper ntah yg wat, mungkin ader contest dekat sana or sajer2 maen carik barang tersembunyi) sebagai contoh yg aku pelik camner tgh tgk2 sardin mcmmane bleh tetibe ader susu plak (dahlah satu jer plaktue) hahha bukan tu je ader jgak tgh tgk2 keropok tetibe ader patung mainan bayi,, wargh2 memang kelakar so aku just snap jerlah kesemua misplace barang2 tue…(klik each utk lebih detail)k enjoy!:

page1

page













page3 page2












mcm2 bleh dilihat dari each pic kelakar jgak tgk, adakah diorang sengaja wat camtue? ntahler…p/s adakah budak dlm layout kedua adalah pelaku? ntahler..hhahah
-sardin dgn tin susu, mainan budak di tempat minyak, penaik roti di tempat sardin, dan cam2 lagi…korang tgklah sendiri (nie aku shoot guna kamera anset jer.huhu. ok c ya…salam.

1 comment:

  1. ni kes main2 menyorok lah nii-tak pun pekerja baruu kot-tak tahu lagi kat mane nak letak tempat yg betul-baru belajar nak kenal kot ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...