Followers

Outing Bersama2 Pro

Hehe baru2 nie (dlm post sebelum) kena held event training but harie pertama x dpt nak ikut g outing but hari kedua naseb bek dapat . Berasa amat berbangga lah jugak dpt kluar outing dgn boss kitorang  (jemi, akue n din) dan beberapa lagi professional photographer  walaupun pd hari kedua. Byklah jugak dpt diserap wlupun x ikut kursus, heeee. Tp thanx for them yg mengajak kami sekali “ Siapalah kami nak ikut, yer x” hehe. Ptg tue agak puas lah dpt try lens sigma 70-300mm tue. Ader lah some pic yg dpt aku amek. (ops pic grouping or participant xbleh dimasukan) sorry…

Yellow Cab bro yellow cab yg sporting habes!
page pic2 kitorang jer yg dpt dimasukkan. yg lain? PNC…


p/s:harap dpt jumpa diorang semua lg satu hari nanti….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...