Followers

On Jemi’s Birthday

Ye betul, harinie birthday jemi… apsal akue tulis khas blog post utk dier..sebab sebab sajelah…lgpon byk terjadi harini..and also jemi punya blog x active lg pun (lupa password katanya). 
          Saper jemi nie ek? Hehe dier adalah dak kelas akue (DRG4)  yg duk pratikal samer tempat (selain din) org ***** hehe. Dan bernombor kad pengenalan 900223-**-**** x bleh bagitau..hehe so harinilah birthday dier yg ke20! haha dah tua ye. Bile nak kahwin ha?
            We started our day not as usual today bcuz aku n jemi harini kena ikut boss shooting dkt satu kolej di klang…any cerita lanjut x bleh diceritakan dkt sini tp best ar jugak ikut shooting pg tuh. Tp teringat jgak dak2 kolej tue waktu shooting session, ader sorang mamat tue keras ajer nak posing. Dah nak balik. Naseb bek tambang ader diberikan..hehe.
            Habes overall shooting dlm pkul 1330ptg so byk jugaklah masa free pastue .so dlm kebosanan tue glah ke klcc utk tgk one of the hottest wayang “How To Train Your Dragon 3D”
           Otw ke klcc tue sempat lah tidur nyenyak jap dlm tren ke klcentral dr padang jawa. Sedap jgak tidur dlm tren tp si jemi sibuk jer kacau. hu3. Pastue dr klcentral ke klcc plak cam2 tren nie wat hal plak. so sabar ajer lah hu3. Lastly sampai jgak ke KLCC .semangat neyh terus ke tgv dan terus amek 2 tiket movie tue…4.20pm start .kitorang bli dlm pkul 4.10pm. sekejap jer .so kelam kabut bli minuman sket terus masuk tgk wayang..SHOWTIME!
image

“Bg akue citer nie memang best gler! dgn animation yg superb! aku bagi 10/10! citer nie menerapkan kisah kasih sayang terhadap haiwan dan family. Best jugak bler tgk dragon NightFury@Toothless berkawan dgn Hiccup .cute sgt! animasi secara 3D tue memang superb! dan cambest! rasanya lg best dr avatar kot ntahler…semua geng blogger akue diharapkan jgn luper tgk movie nie sebab best gler sgt. Mesti terkenang2 sampai balik. JGN LEPASKAN PELUANG TAW! RUGI X TGK! ”

              Habes jer citer tue kitorang wondering around the klcc jap. g kinokuniya. and klcc park tue .ader shoot2 sket tp semua guna kamera anset jer. hu3. Malas nak letak dlm blog yg tue..  Lepas tue g makan dkt food court yg ader dkt dlm suria klcc tue. X sedap pun!. hu3. Pastue terus gerak balek ke rumah.
               Dirumah plak sempena birthday jemi. Kata din “aku waktu birthday aku dulu kena belasah” hehe so malam tue habes lah jemi dibelasah jer. Tp gurau2 jer..eheh see the pic,sorry 18 SG tp tiada jemi yg tercedera dlm gurauan ini. ahakz!. oklah onto the next post! bye…..: 


page 1-Dush dush (sfx filem hindustan) 2-Wajah ceria seorang pembunuh, huahuahua 3-“Hiyarh sepakan berpenjuru 90darjah celcius” jemi- “auw, x rela” 4-Walau ke lubang jamban kau menyorok akan ku tetap mencari mu.hahaha (gelak jahat) 5-meh la meh-la. 6. Hambek neyh!

p/s: 18sg ar sume pic dkt atas tue. tp nie semua just gurauan semata2 demi birthday jemi.so  

     “HAPPY BIRTHDAY JEMI UDIN 20TH”

1 comment:

  1. aku nak tgok dragon
    tapi 3D aku xleh tgok
    aku pakai cermin mata
    nak pakai contact lens aku takut
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...