Followers

Meaning of life

Haa harinie ade event management sket dkt office ku, ader some course that icant explain further tp aper yg best n x best harini adalah:

1-dpt berkenalan dgn sorang mat saleh from scotland yg escort bakal bini nya. Sempat berbual dan bertukar2 cerita. Thanks for him. Sorry our english not fluent.huhu
2-duk office waiting3 dr pagi until petang

________________________________________________________________
DSC_0051Pada sebelah malamnya, aku balik ke rumah sewa jalan kaki but di tgh jalan akue tertarik dgn pasar malam yg diadakan dkt area sri rampai. So aku just window shopping sket and wondering around alone.
Where’s din n jemi? Owh diorang still dkt office time tue.
Xperlah harini aku just nak bersendirian dan berfikir seketika. Yg bestnya time tue aku sempat snap satu pic OKU dgn kaki lumpuh dan tiada suara (maybe) tp yg menariknya walaupun dlm keadaan camtue senyuman pd muka dier mampu memberi ketenangan menyeluruh tanpa ader perasaan sedih. Aku pun minta kebenaran OKU td utk shoot his picture but the picture come with so many meaning.
Memang aku dlm keadaan sedih haritue tp tgk gambar dan muka dier memang terasa bersemangat semula. Aku rasa amat bersyukur aku dilahirkan sempurna. So pic malam tue aku x dpt nak show dlm this blog sorry… tu jer yg aku nak citer post kali nie. huhu . c ya .next episode………

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...