Followers

Event @ Desa Rejang

Hmm post ttg nie sebenarnya lama dah akue nak post tp x kesampaian. “tak kesampaian cinta kita” argh nyanyi plak….hehe
actually pd jumaat – ahad lepas dkt taman perumahan akue duk buat this sem bersama jemi & din, yakni desa rejang di setapak ada menjalankan satu event komuniti ,so as usuall cam2 lah aktiviti yg dijalankan tp akue x follow overall larh sebab cam2 plan akue ader jumaat – ahad tue. Dah diciter dlm post2 sebelum neyh.
Ader lah cam2 aktiviti (aik, ulang balik) hehe haritue just jumaat malam n ahad pagi sampai tghari jer aku ikut tp as usually keje akue as org yg berkamera so shoot lah dkt tempat tue (bukan shoot org taw) .dpt lah jugak some of people + candid shoot.
Tp yg best memang ramai penduduk taman perumahan nie turut serta termasuk dak2 utm kot. Ntahler kot2 diorang yg handle. Akue shoot as my diary n melepaskan kebosanan diri jer.hehe…so see the pic (akue sesaje guna editing lomography,hahah) :

p1 1-“ak st john ambulance lalala” 2-hehe hehe heheh 3-pabila tragedi berlaku “mak!!” 4-“ko sengeh lah cam aku neyh, ngee” 5-“cantek jgak kasut kau tue, jom kita tukar”

p21-semua senyum 2-“heh wale wale heh wale” 3-kelihatan beberapa pelajar UTM wondering around 4-“berapa bulan?” hehe 

p31-pakcik nie goyang memang serius,hah 2-ngaaaaaa 3-ni akak atau abg?,ntahler nama fauzeah 4-pengacara berkaliber, haaaa 5-“haiya, aper yg perlu aku buat lagi punn kan?”

p41-naper lah xder org dtg ngorat aku neyh. huhu 2-kemunculan kali ke2, “nyah x suka taw” 3-1,2,3 “kuat lg dek, cepat sket tinggi” 4-ramai2 says “haiya” 5-sepakan penuh tenaga, hiyah! 6- another “hei wale wale hei wale..”

p/s: segala dialog dkt bwah tue memang xder kena mengena dgn diorang just nak mewarnai the pic . Dah nama candid..hehe…sorry pic x cantek dan x bersubjek pun. huhu…so sebab dialog2 tue harap2 klu penghuni desa rejang ade membacanya aku dimaafkan..just for candid.hihih.tp anyway hari2 tue memang enjoy. okay. c ya! salam

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...