Followers

Earth Hour

 

“Sebiru langitmu yg setenang,
      Begitulah di jiwaku,
            Seindah suria yg memancar,
                   Begitulah dihatiku,
”Begitulah bila hamba merindu penciptanya,
       Begitulah bila hamba merindu penciptanya.

Ya itulah bait2 lgu yg direkod oleh si Ainuddin oleh diriku, so apa kaitannya dgn earth hour. entahlah, actually ttg earth hour nie awal minggu nie ade dgr khabar yg event akan dilangsung kan lagi pada 27mac yg mendatang tp tidak tahulah betul atau tidak.
                           At last baru2 g ke pudu plaza there’s a section by wwf not wrestling tue yg suruh kitorang send/tulis a note to the world so akue an din pun tulih lah jugak. hu3. apa yg kitorang tulis? shh.. rahsia.
                            So that time lah baru di confirm kan upernya akan diadakan lg earth hour 2010 pd 27mac2010 sabtu tue. So kitorang memang jenis yg sayangkan our earth so excited nak celebrate that day.

27th march 2010 – 830pm- 930pm
Difference from last year where aku sambut di rumah sewa (sem2) in taman cahaya masai in jb. this year i celebrate the day in KL! wargh!
                     That nite we all in kl can see the disappearing of KLCC n KL tower from our flat. So that nite, i just go to pasar malam, walking n some wondering + window shopping until the 930pm. After that the towers reappeared. I hope this little saving can save our earth. Plzz…. that’s all tQ!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...