Followers

Cam Syial

Post Putrajaya outing di postpone lg!

Hahah tajuk tue bukan nak memaki, just nak meluahkan apebende yg terpendam di hatini.
Cam2 benda2 dlm hidup dan seharian nie menjadi makian akue dan dah nak naek menyampah dan bosan dah.
_______________________________________________________________

1-people ,ader dlm dunia nie memang ader berjuta2 jenis people tp yg x best nyer ble ader people yg cakap cam syial! .Sekejap cakap a pastue last2 minit cakap b. Bukan utk menuding kpd sesiapa so utk diri akue dan semua please thinking first before you talk something n jgn cakap cam syial. ader jugak perangai cam syial pun ader…
_______________________________________________________________

2-laptop akue, apa pasal larh laptop akue skang nie ek, dlm masa tgh2 sedap melayan blog, tgk movie ker aper ker, mendownload ke, designing ker, tetibe cam syial terpadam sendirik pastu kuar blue screen. Please somebody help me, saper2 jer . any suggestion. Jgn buat suggestion cam syial sudah. p/s :maybe kena reformat kot kpd windows 7 full. klu x ok jgak pastue ntahler…
_______________________________________________________________

3-blog, nie xder pe per cam syial kot. tp cam yg akue wat skang nie laer blog menjadi tempat utk merelease kan segala yg terpendam dan juga utk show off. haha. ni pun maybe cam syial jgak. ape aku cakap neyh.ntahler…
________________________________________________________________

4-l.i ku, xbleh citer panjang2 tp memang cam syial jgak…
5-income? –nyampah nak citer sama cam yg 4. segala2nya x mari. cam syial jgak!.
________________________________________________________________

p/s: mungkin segala ini adalah cabaran dan dugaan drNya utk akue, so just terus berdiri jgn mengalah!…huhu…xnak hidup cam syial….

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...