Followers

Bermalam Di Tangga Office ?

hahah kelakar btul mlm ahad baru nie coz kunci pintu grill tetiba hilang. Aduh abeslah kitorang akue ,jemi, din (relax ajer,sambil gelak2), Kak ****, dan 2 org 3 org assistant nye lg tidu atas tangga lar malam nie. Masing dah ader step2 tangga memasing. Huhu apsal nak duk office dulu? Actually jemi dah kunci pun office so kitorang terperangkap lah beberapa minit atas tangga tue..akue tgk cambest jer event nie so aku shoot n post lah dlm blog nie…hahha see the pic for more story:
DSC_0896 1-tgk pic tue. pintu grill tertutup rapat. jemi pun tgh shoot jgak tp video kot, din sengeh ajer, tue kak **** dan tiga org lagi pelatihnya…DSC_0897b 2-still figuring out process camner cara nak kuar, habes semua barang dikeluarkan balik. tgk dkt depan tue sampai ader org lalu lalang cakap “muka je lawa tp kesian” hehe DSC_0899b 3-ah lastly dpt dibuka jugak grill tue .lega. rupernya dlm beg kecil si akak yg pakai baju putih di pic1 td tue upenyer…hehe…oklah c ya next post about jemi….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...