Followers

So busy

2560-1920-1583copy 
Fuh, 2,3 hari kebelakangan nie memang busy gler. Ha’ah sebab terlalu banyak kerja or album nak disiapkan dalam tempoh yg singkat. Khamis baru nie kitorang diperlukan utk stay 4 the rest of the day so work hour haritue dr pkul 12tghari sampai 1pg! .Semuanya sebab nak menyiapkan layout2 beberapa album sebelum deadline. Dan juga meeting for any errors pun byk kali di held kan sampai puas hati. So harinie dah siap 2 lagi album **** & ****. Memang letih gler tp dah nama praktikal/ alam perkerjaan, biasa ar camtue. Huhu. Tp yg best nyer pd this week 25-31 we all just kerja sampai hari rabu (maybe) so bolehlah cuti/ aku balik umah abg aku di s.alam for 4 hari ! (lagipun area blok rumah flat sewa aku nie akan ada ganguan bekalan air (lagi!) tp just for the week . Naik jer next monday will be a new month february and maybe will be in more shocking ! “ptptn?!, elaun dpt ?!, more works?, shooting?!” so ntahlerrrrr…..

Semalam, 24Jan2010 aku ikut si Din nie go to UKM bangi dgrnya ada nak tolong akak (Akak Nadh & Akak Hana) nie shooting utk assignment. So aku pun siap n smpai dkt sana dlm pkul 1130. Besar jgak ar UKM nie. huhu. Pas jer akak tu ikut, kitorang pun gerak ke Taman Cempaka Bangi berhampiran dgn Kompleks PKNS Bangi so. Ak byk shoot2 pic dgn akak hana jer . Akak lg sorang with din. So kebanyakan nya tutorial n shooting. Cam2 ader. Pics? Ada lah dlm pics 420lebih .huhu so manernyer pic? sorry coz lum edit lg.. isyallah dlm post akan datang akan sy masukkan pic2 tue sume…tunggu. Anyway petang tue memang puas n berbaloi shooting, sambil2 dpt more stock picture dpt kenalan baru n makan free!… tq to akak tue berdua.k… salam tq….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...